Neem contact op 06-13068285 info@laramigchelbrink.nl

Van burn-out naar Rebalancer

Als Rebalancer begeleid ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, via aandachtige aanraking en bewustwording. Daarnaast werk ik met oa: ademwerk, zelfonderzoek, stemwerk, beweging, coaching en meditatie. Er was een flinke burn-out nodig om te komen waar ik nu sta. Ik was het contact met mijn lichaam en gevoel volledig kwijt. Rebalancing bracht mij terug bij mezelf.

Leven in de ratrace

Na mijn studie psychologie aan de Universiteit van Leiden, ben ik aan de slag gegaan als trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik was ambitieus, perfectionistisch, wilde veel en alles snel. Mijn eigen grenzen kende ik niet, zei overal ja op en negeerde het feit dat ik erg hoog sensitief ben. Ik leefde volledig vanuit mijn hoofd en hield graag de controle.

Opgebrand

Totdat ik flink burn-out raakte en in een diep dal terecht kwam. Ik kon alleen maar huilen en slapen. Concentreren ging niet meer, mijn hoofd voelde wattig en wazig. Sociaal contact ging moeizaam en ik voelde me eenzaam, angstig en somber. Ik had tal van fysieke- en emotionele klachten. Het was een moeilijke en zware periode.

De taal van het voelen

Een intensief bewustwordingstraject begon. Na tal van therapieën en methodieken geprobeerd te hebben, kwam ik bij Rebalancing terecht.

Rebalancing leerde mij weer voelen en om aanwezig te blijven bij lastige emoties. Ik leerde mijn fysieke en emotionele grenzen kennen. Gaandeweg ging ik meer vanuit mijn gevoel en hart leven i.p.v. mijn hoofd. Mijn energie nam toe, evenals mijn spontaniteit en plezier in het leven. En voor het eerst in mijn leven ervoer ik een diepe ontspanning. Mijn innerlijke onrust en onvrede waren verdwenen. Ik leerde me werkelijk verbonden voelen met mezelf én anderen. Naarmate ik mijn aandacht meer naar binnen keerde, leerde ik de rijkdom van mijn innerlijke belevingswereld kennen. 

Als je werkt met liefde, word je nooit moe

Anderen begeleiden bij hun transformatieproces, is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Dit doe ik integer en zorgvuldig. Vanuit zachtheid en gebruikmakend van mijn sensitiviteit, nieuwsgierigheid en humor. Als Rebalancer werk ik vooral lichaamsgericht, waarbij ik gebruik maak van mijn kennis en ervaring als psycholoog en coach. Ik geloof in de kracht van liefdevolle aandacht, oordeelloosheid en de ander ontmoeten precies daar waar je bent. Zonder iets te willen of hoeven veranderen. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan, naar hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan!

Opleidingen & Bijscholingen

Diverse Rebalancing nascholingsdagen – Rebalancing centrum
Polyvagaaltheorie in de praktijk – Con Amore
Lichaamsgericht werken met zwangerschaps- en geboortetrauma’s – Aumm instituut
Karakterstructuren – BiVT
Myofascial Energetic Release MC – Satyarthi Peloquin
Assistent-docent inspiratiejaar – Rebalancing school
3-jarige Rebalancing opleiding – Rebalancing school
Mindfulness cursus – De appelboom
Reiki – Nederlof Centrum
NLP practitioner – UNLP instituut
Landmark forum – Landmark worldwide
Trainer/coach (interne) opleiding – CiEP Training & coaching
Master Sociale & Organisatie psychologie – Universiteit Leiden
Bachelor Psychologie – Universiteit Leiden

Daarnaast heb ik kennis en ervaring op het gebied van innerlijk kindwerk, traumawerk, dans/bewegingsexpressie, Voice Dialogue, ademwerk, karakterstructuren, stemwerk en het werken met delen (oa innerlijke criticus). Voor mijn eigen ontwikkeling blijf ik mij bij- en nascholen. Daarnaast doe ik regelmatig aan intervisie en supervisie.

Ontspannen en in contact met mezelf

Lara straalt warmte en rust uit, wat mij erg op mijn gemak stelt. Elke keer als ik bij Lara van tafel kom voel ik mij enorm ontspannen en tegelijkertijd alsof ik een hele reis in mezelf heb gemaakt. Na een sessie bij Lara voel ik veel meer contact met mijn lichaam en mezelf.

Kevin

Ik heb mijn emotionele en fysieke grenzen leren kennen

Bij Lara voel ik mij erg op mijn gemak, door o.a. de warme, open en veilige sfeer. Door haar speelse, uitnodigende manier van werken vind ik het erg leuk om samen op onderzoek uit te gaan naar wat mijn lichaam te vertellen heeft. Ik heb al veel geleerd! Bijvoorbeeld dat er een duidelijk onderscheid bestaat tussen emotionele en fysieke grenzen en hoe deze voelbaar zijn in het lichaam. Ik kan het iedereen aanraden om eens een sessie te doen!

Anouschka

Thuiskomen bij mezelf

Lara neemt je op een rustige en integere manier mee op een innerlijke reis. Door haar liefdevolle aandacht en afstemming, weet ze precies de juiste vragen te stellen. Hierdoor kan ik dieper voelen en tot mijn kern komen. Dit geeft mooie nieuwe inzichten. Het voelt als thuiskomen in mijn lichaam na een sessie.

Petra

Een wonderlijke ontdekkingsreis

De sessies bij Lara laten me telkens weer en meer thuiskomen in mezelf. Lara is toegankelijk, oordeelloos en nieuwsgierig.  De combinatie van lichtheid en diepte die ik in het contact  met haar ervaar maakt dat ik me makkelijk open. Ik voel me welkom met alles van mij en daardoor veilig en gezien. Onder haar oude zielen-handen val ik stil en gaat mijn lichaam weer spreken. Een wonderlijke ontdekkingsreis!

Jelke

Ik voel me gezien en gewaardeerd

Lara is een echte professional en met haar persoonlijke aandacht voel je je meteen op je gemak bij haar. Haar begeleiding is deskundig en authentiek en ze weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze geeft je het gevoel dat je gezien en gewaardeerd voelt en niets is raar. Daardoor voelde ik mij heel veilig in haar handen. Ze weet veel over het behandelen van trauma’s en boekt hiermee goede resultaten.

Mirjam

Pin It on Pinterest