Neem contact op 06-13068285 info@laramigchelbrink.nl

Voor wie

Soms loop je vast in je leven of heb je last van fysieke- en/of emotionele klachten. Ervaar je een gebrek aan energie en voelt alles als teveel. Misschien zijn er veel piekergedachten en loop je telkens tegen dezelfde patronen aan. Je vraagt jezelf af: wie ben ik en wat wil ik nou echt? Je voelt je uit balans. Of, je bent nieuwsgierig naar jezelf en voelt een verlangen naar persoonlijke groei en bewustwording.

Rebalancing kan o.a. ingezet worden bij vermoeidheid, pijn, slaapproblemen, stress/burn-out, verdriet, eenzaamheid, angst, gemis, boosheid, tijdens/na ziekte, trauma verwerking, persoonlijke groei en bewustwording.

Wat is Rebalancing?

Rebalancing is een dynamische vorm van lichaamswerk, waarbij je op een liefdevolle manier wordt uitgenodigd contact te maken met je binnenwereld. Rebalancing gaat er vanuit dat lichaam en geest nauw verbonden zijn. Er wordt gewerkt met aanraking, ademhaling, meditatie, zelfonderzoek en lichaamsbewustzijn.

Op een respectvolle en aandachtige manier aangeraakt worden is niet alleen heel prettig, het is ook een basisbehoefte. Door het lichaam aan te raken, kun je in contact komen met emoties, herinneringen, trauma en/of spanningen die gedurende je leven in je lichaam zijn opgeslagen. Door hier bewust en aandachtig bij te blijven, waarbij voelen en ervaren centraal staat, kan er een verandering optreden. Dit alles gebeurt in een veilige en ontspannen setting.

Wil jij ook meer rust in je hoofd en moeitelozer leven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Van denken naar voelen naar zijn

Rebalancing heeft zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel een groot effect. Zo kun je een diepe ontspanning en toegenomen innerlijke ruimte en helderheid ervaren na een sessie.

Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en ondersteunt. Gaandeweg zal je lichaamsbewustzijn en emotionele bewustzijn toenemen. Je krijgt meer inzicht in jezelf en je patronen. Ook kun je meer balans in je leven gaan ervaren. Je vitaliteit, kracht, levendigheid en zelfvertrouwen kunnen toenemen. En bovenal zul je meer verbinding ervaren, met jezelf én met anderen.

Werkwijze

Een Rebalancing sessie duurt 90-105 minuten en begint met een oriënterend gesprek, waarin je deelt wat er op dit moment speelt en wat je zou willen onderzoeken.

Je kunt een thema inbrengen dat bij je speelt. Vervolgens gaan we dit samen onderzoeken, ook wel ‘zelfonderzoek’ genoemd. Daarna werk ik verder op de massagetafel met aanraking. De manier van aanraken is bedoeld om meer contact te maken met je lichaam en gevoelswereld. Door aanwezig te blijven bij gevoelde fysieke spanningen en/of emoties, kunnen deze transformeren en losgelaten worden. Dit geeft vaak een diepe ontspanning en een gevoel van rust en ruimte.

Traject: Nieuwe cliënten raad ik aan om tenminste 5 sessies te doen, zodat je lichaam de tijd krijgt om te wennen en openen. Een rebalancingtraject draagt bij aan persoonlijke groei, zelfinzicht en bewustwording.

|

Tango, tangor, ergo sum

(Ik raak aan en word aangeraakt, dus ik ben)


-Wilhelm Schmid-

Tarieven & Vergoedingen

Een Rebalancing sessie kost 95 euro (incl btw) voor 90-105 minuten. Vanaf 1 januari 2024 bedraagt een sessie 105 euro (incl btw) voor 90-105 minuten.

Bij verhindering verzoek ik je minimaal 48 uur voorafgaand aan de sessie af te melden. Bij later afmelden wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij niet komen opdagen (of vergeten van de afspraak) wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen: Mijn sessies worden door meerdere zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. De sessies worden op de factuur omschreven met de prestatiecodes: “24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie / 24012 Behandeling energetisch therapie”.Klik hier voor een vergoedingen overzicht 2023. Als je zeker wilt zijn over je eventuele vergoeding (en polis), adviseer ik je om contact op te nemen met je verzekeraar. Ik verleen geen garantie over vergoedingen.

Praktisch: voor overige praktische informatie: Praktijkinfo De Plek

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk!

Ontspannen en in contact met mezelf

Lara straalt warmte en rust uit, wat mij erg op mijn gemak stelt. Elke keer als ik bij Lara van tafel kom voel ik mij enorm ontspannen en tegelijkertijd alsof ik een hele reis in mezelf heb gemaakt. Na een sessie bij Lara voel ik veel meer contact met mijn lichaam en mezelf.

Kevin

Ik heb mijn emotionele en fysieke grenzen leren kennen

Bij Lara voel ik mij erg op mijn gemak, door o.a. de warme, open en veilige sfeer. Door haar speelse, uitnodigende manier van werken vind ik het erg leuk om samen op onderzoek uit te gaan naar wat mijn lichaam te vertellen heeft. Ik heb al veel geleerd! Bijvoorbeeld dat er een duidelijk onderscheid bestaat tussen emotionele en fysieke grenzen en hoe deze voelbaar zijn in het lichaam. Ik kan het iedereen aanraden om eens een sessie te doen!

Anouschka

Thuiskomen bij mezelf

Lara neemt je op een rustige en integere manier mee op een innerlijke reis. Door haar liefdevolle aandacht en afstemming, weet ze precies de juiste vragen te stellen. Hierdoor kan ik dieper voelen en tot mijn kern komen. Dit geeft mooie nieuwe inzichten. Het voelt als thuiskomen in mijn lichaam na een sessie.

Petra

Een wonderlijke ontdekkingsreis

De sessies bij Lara laten me telkens weer en meer thuiskomen in mezelf. Lara is toegankelijk, oordeelloos en nieuwsgierig.  De combinatie van lichtheid en diepte die ik in het contact  met haar ervaar maakt dat ik me makkelijk open. Ik voel me welkom met alles van mij en daardoor veilig en gezien. Onder haar oude zielen-handen val ik stil en gaat mijn lichaam weer spreken. Een wonderlijke ontdekkingsreis!

Jelke

Ik voel me gezien en gewaardeerd

Lara is een echte professional en met haar persoonlijke aandacht voel je je meteen op je gemak bij haar. Haar begeleiding is deskundig en authentiek en ze weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze geeft je het gevoel dat je gezien en gewaardeerd voelt en niets is raar. Daardoor voelde ik mij heel veilig in haar handen. Ze weet veel over het behandelen van trauma’s en boekt hiermee goede resultaten.

Mirjam

Pin It on Pinterest