Neem contact op 06-13068285 info@laramigchelbrink.nl

Tarieven & praktisch

 

Rebalancing sessie:
€105,-

Een losse Rebalancing sessie is geschikt op kennis te maken met mij en Rebalancing. Rebalancing gaat over leren luisteren naar je lichaam. Ik nodig je uit om jezelf, met alles wat er in jou leeft, te verwelkomen en accepteren. Samen kunnen we kijken naar waar je vraag en behoefte ligt. Een Rebalancing sessie kost €105,- en duurt ongeveer 90-105 minuten. 

Rebalancing basis traject
(5 sessies): €500,-

Nieuwe cliënten raad ik aan om tenminste 5 sessies te doen, zodat je lichaam de tijd krijgt om te wennen en openen. Een Rebalancingtraject draagt bij aan persoonlijke groei, zelfinzicht en bewustwording. De kosten voor een traject van 5 sessies (bij betaling in 1x) bedraagt €500,-. Dit is €25 euro goedkoper dan 5 losse sessies. Het is uiteraard mogelijk eerst een losse sessie te proberen, voordat je besluit of een traject iets voor je is. Ook kun je 2x een traject van 5 sessies doen. 

Rebalancing verdiepend traject
(8 sessies): €800,-

Tijdens een verdiepend traject gaan we samen de diepte in. Het vergroten van je lichaamsbewustzijn, de vaardigheid om te voelen en aanwezig te blijven staan centraal. Dieper gelegen spanningen, emoties en blokkades worden onderzocht en doorvoeld. Je leert jezelf ten diepste kennen en voelen. Een reis door de diepere lagen van jouw bewustzijn. De kosten voor een traject van 8 sessies (in 1x betaald) bedraagt €800,-. Dit is €40 euro goedkoper dan 8 losse sessies. 

Bij verhindering verzoek ik je minimaal 48 uur voorafgaand aan de sessie af te melden. Bij afmelding korter dan 48 uur voorafgaand aan de sessie wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij niet komen opdagen of het vergeten van de afspraak wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen: Mijn sessies worden door meerdere zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. De sessies worden op de factuur omschreven met de prestatiecodes: “24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie”.

Voor de meest actuele informatie over vergoedingen verwijs ik je door naar www.kwaliteitstherapeuten.nl en www.catvergoedbaar.nl.
Ik verleen geen garantie over vergoedingen. (Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie).

Praktisch: voor overige praktische informatie zie: Praktijkinfo De Plek

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk!

Pin It on Pinterest