Neem contact op 06-13068285 info@laramigchelbrink.nl

Even niks moeten…

Voel je een verlangen naar meer rust en ontspanning?
Even de drukte in je hoofd stoppen?
Wellicht slaap je slecht, voel je je moe en heb je last van spanningsklachten. Of heb je last van fysieke pijn/spanningen en wordt het je allemaal even teveel.

Wil je graag meer contact met je lichaam ervaren en even niks moeten?

Aanraken met aandacht

Aangeraakt worden is, net als eten en drinken, een eerste levensbehoefte. Baby’s zijn er van afhankelijk voor hun overleving. Aanraking kalmeert het zenuwstelsel, stimuleert de aanmaak van gelukshormonen, vermindert stress en verbetert het immuunsysteem.

Het zorgt voor een betere en diepere slaap en algehele ontspanning. Je hoofd wordt leeg en helder. Door het lichaam aan te raken ontstaat er meer lichaamsbewustzijn. Aangeraakt worden heeft tal van positieve gezondheidseffecten! Na een massage voel je je meer ontspannen, lichter, vrijer en als herboren.

Toe aan een moment voor jezelf?

Verlang jij ook naar ontspanning, aandacht en zachtheid? Even helemaal niks moeten?
Voel je welkom in mijn praktijk en neem vrijblijvend contact met mij op.

Werkwijze

Ik geef ontspanningsmassage met Rebalancing technieken. Hierbij maak ik gebruik van een trage, liefdevolle manier van aanraken, afgestemd op jouw lichaam. Deze sessie is niet therapeutisch en niet geschikt voor mensen die opzoek zijn naar een stevige spier/sportmassage.

Een aanraken met aandacht sessie kan een mooie opstap zijn naar een Rebalancingsessie, voor wie eerst kennis wil maken met mij en/of mijn vorm van aanraking. Of voor wie op een liefdevolle en aandachtige manier aangeraakt wil worden.

Tarief
Een massage (aanraken met aandacht) kost €60 voor 1 uur en €90 voor 1,5 uur. Ontspanningsmassage wordt helaas niet vergoed door zorgverzekeraars.

Pin It on Pinterest